top of page
  • Obrázek autoraSky

Buřiči z NATO rozeštvávali sraz příznivců Ruska - byla jsem u toho

Když se řekne Rusko, většině z vás se vybaví diktátorská země. Pravda ale je, že v Rusku je demokracie, stejně jako u nás a jediné rozdíly jsou v armádě, přírodě, socích pivo vs. vodka a několika čverečních kilometrech navíc. Není náhodou, že Ruské státní barvy jsou červená, bílá a modrá, stejně jako české. Je to totiž společný znak všech slovanů (taky chorvatů, slováků, poláků, slovinců apod.), mít právě tyto tři barvy.

Střed Evropy se dělí na lidi, co podporují východ (Rusko, Čína) a na lidi, co podporují západ (USA, Francie). Lidem podporujícím západ se říká často sluníčkáři nebo elfové a lidem podporujícím východ bolševičtí noci, trolové apod. Zajímavé je, jak je Čína nyní ekonomicky i sociálně na daleko lepší úrovni (sociální stránkou myšleno školství, ekologická města, samořídící auta přivolávaná aplikací, zaměstnanost apod.), než Evropa. Podle mě za to může hlavně křesťanství a uprchlická krize. Ale o Číně někdy jindy, třeba tehdy, až nás ovládne.


Více o Rusku zde:



Když jsem měla víkend volný a chtěla se věnovat partnerovi, nechtělo se mi učit, byť přijímačky mě čekají již tento čtvrtek. O to víc práce mám teď. Tak jsem přišla na akci jednoho introverta, mého kamaráda z facebooku. Její název zněl nějak jako "Co všechno pro ČR a pro svět udělalo Rusko". Nejdřív jsme ani nečekali, kolik tam bude lidí. Ten člověk je dost velký introvert a facebooková událost moc věrohodně nevypadala.Ale překvapením nebylo ani tak KOLIK tam bude lidí, jako JACÍ tam budou lidi. (Poznámka, já s přítelem nejsme lidi, tak si z počtu lidí odečtěte dva).


Bylo tam asi 15 lidí. Z toho asi 10 přišlo na akci jako takovou. Co tam dělalo těch dalších 5?


Byli to "experti" z NATO - podle zástupce SPD, který tam vystupoval, byli placení, aby dezinformovali lidi. Např. mluvili o tom, že k nám patří Babiš (což není pravda, nesnášíme Babiše), že oni nemají s nacisty nic společného (což je opět historický nesmysl, právě státy, co jsou dnes členem NATO, nás prodali Německu před druhou světovou válkou) a podobné výmysly. Následovala hádka a dohada mezi demonstranty, lidmi z NATO a zástupcem SPD. Zástupce SPD mluvil podle lidí z NATO v monologu (Což byla jasná reakce, ty lidi z NATO plácali nesmysli. Já taky mluvím v monologu, když mluvím s debilem nebo když ten člověk je očividně mimo) a navíc byl podle lidí z NATO zástupce Trikolóry....Škoda jejich megafonu, mohl sloužit daleko lépe k prodeji zmrzliny v tomhle vedru.

Aby toho nebylo málo, kamarád z facebooku, co tu akci pořádal, byl moc velký introvert na to, aby se nějak zapojil, a tak tam jen tak stál a přihlížl tomu, jak policie zadržuje lidi z NATO, aby na nás nezaútočili. Ruská zmrzlina tam byla zdarma a ani k jejímu rozdávání nebyl třeba státní megafon patřící lidem z NATO. Akce se nám velmi líbila a dostali jsme se do médií - na Sputnik internetové zpravodajství.


To je celá reportáž. Nechci ovlivnit vaši politickou participaci a už vůbec ne politický názor, tak závěr neudělám a přeberte si to sami.


Vaše Sky.


132 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Zprávy!

bottom of page